Gülenler'den kışa merhaba kampanyası

Gülenler

Açıldığı günden bu zamana kadar bünyesinde yaptığı hizmetlerle göz dolduran Gülenler Mağazaları, ilklerin öncüsü olma yolunda emin adımlarla büyüyerek ilerliyor. Gülenler Mağazaları tarafından Gülen Kart'ın muhteşem ayrıcalıklar sunduğu kampanya Kırıkkale

MUHTEŞEM KAMPANYA İLE KIŞA MERHABA

Kırıkkale’nin çeşitli mahallelerinde bulunan Gülenler Mağazaları ilklere imza atmaya devam ediyor. Muhteşem bir kampanya ile yaza merhaba diyen Gülenler Mağazaları 7 Kasım 2013 – 31 Ocak 2014 tarihleri arasında  Gülen Kart ile yapacağınız alış verişlerinizde siz değerli müşterilerine çekilişsiz kurasız 750 TL’yi tamamlayanlara Aksu Çift Kişilik Battaniye, 500 TL’yi tamamlayanlara Aksu Tek Kişilik Battaniye ve 250 TL’yi tamamlayanlara Paşabahçe 12 parça çay takımı hediye ediliyor.

 

GÜLEN KART GÜLDÜRMEYE DEVAM EDİYOR

Gülenler Mağazalarının her yıl geleneksel olarak yaptığı kampanyaların dışında bir kampanya yaptıklarını dile getiren Gülenler Mağazaları Satın Alma  Müdürü Ali Çakır, Gülenler’in güldürmeye gülen kart ile devam ettiğini söyledi. Müşteri memnuniyetlerinin kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Satın Alma Müdürü Çakır, bu ve bundan sonraki yapacağımız kampanyalarda Gülenler Mağazaları olarak Kırıkkale halkına en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini söyleyerek, “Mağazalarımızda bol çeşit cazip fiyatlar ve rahat alış veriş ortamı ile halktın beğenisini kazanmaya devam edeceğiz” dedi. 

 

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ